Denise / 16-04-2024

Joris stelt zich voor

Hallo Iedereen,

Mijn naam is Joris en ik ben sinds 11 december 2023 lid van de Cliëntenraad van Bureau Jeugdzorg Limburg.

Bovenal ben ik de trotse vader van twee prachtige kinderen waarmee ik zoveel mogelijk tijd samen besteed. Helaas zijn wij in hun nog jonge leven wel al op wat moeilijkheden gestuit waardoor we hulp hebben gekregen van BJZ. Ik ben lid van de Cliëntenraad omdat waarschijnlijk niemand echt client wil zijn bij BJZ, maar als het dan uiteindelijk toch zo is wil je natuurlijk (dat de kinderen) zo goed én objectief mogelijke hulp krijgen. Ik sta achter de hulp die onze kinderen krijgen en om iets terug te kunnen doen wil ik me inzetten om de stem van de client zo goed mogelijk ten gehore te brengen binnen BJZ. Zo kunnen we constructief werken aan de verbetering van het aanbod.

Ik kom daarom ook graag in contact met (ouders van) cliënten die iets willen delen over hun belevingen met BJZ. Positief of negatief, maar wel om te werken aan de best mogelijk hulp voor iedereen die het nodig heeft.

Wil je contract over je eigen beleving, meer informatie over de cliëntenraad of wil je informatie met ons delen neem dan contact met ons op via Meedoen@bjzlimburg.nl

Groet, Joris