Denise / 22-06-2023

Denise stelt zich voor

Hallo allemaal!

Mijn naam is Denise en sinds 30 november 2022 ben ik de Vice Voorzitter van de Cliëntenraad van Bureau Jeugdzorg Limburg.

In het dagelijks leven ben ik een trotse moeder van een prachtige zoon. Op werkgebied houd ik me onder andere bezig met het ontwikkelen van leeropleidingen zowel op werk als op persoonlijk vlak, ondersteun en begeleid ik medewerkers en leidinggevenden op het gebied van communicatie en samenwerking, faciliteer ik teambuildings en haal ik veel informatie op over wat er goed gaat en wat er beter kan binnen teams en de organisatie.

Mijn motivatie om deel te nemen aan de cliëntenraad is dat elk kind recht heeft op een onbezorgde glimlach! En soms is daarbij wat extra hulp nodig. Kom je nu vrijwillig, gedwongen of uit noodzaak in contact met Bureau Jeugdzorg Limburg, wederzijds respect en goede communicatie zijn van groot belang. Graag zet ik me hiervoor in en vertaal ik naar BJZ waar jullie eventueel tegenaan of vastlopen.

Mijn sterke punten zijn dat ik goed kan luisteren zonder een oordeel te geven en op een neutrale manier een gesprek kan aangaan. Ik kan me goed verplaatsen en inleven in gevoelens en kan dat op een objectieve manier bekijken en vertalen.

Mocht je meer van mij willen weten? Wil je een keer een koffie momentje plannen? Schroom dan niet en stuur me een mailtje. Je kunt me bereiken via denise@clientenraadbjl.nl. Wil je meer informatie over de cliëntenraad? Of wil je informatie met ons delen neem dan contact met ons op via Meedoen@bjzlimburg.nl

Hopelijk spreken we ons snel!

Groetjes,

Denise